Om uw verblijf nog aangenamer te maken kan u opteren om een aantal faciliteiten vooraf aan te vragen en/of te reserveren.
Sommige zijn kosteloos, voor anderen is er een kleine meerprijs.  Wij maken graag een opsomming van alle faciliteiten die u vooraf kan aanvragen.   Het volstaat hiervoor een bevestiging te versturen per mail naar info@ter-heide.be

Kluisje
Ter Heide Lembeke aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, verduistering of verlies van zaken. Een kluisje om waardevolle spullen te bewaren op de kamer kan u vooraf reserveren. We brengen hiervoor een supplement in rekening van € 25,00 per dag.  Een gemeenschappelijke kluis staat ter uwer beschikking aan de receptie.

Stroom
De voltage op stopcontacten in de hotelkamers is 220V. Wereldstekkers zijn tegen betaling van € 5,00 / stekker te verkrijgen aan de receptie en dienen vooraf gereserveerd te worden.

Adapters
We stellen u graag adapters ter beschikking voor het opladen van uw smartphones van het type iPhone, Samsung en met mini USB aansluiting. Wenst u een adapter te gebruiken op de kamer, dan kan dit met een meerprijs van € 5,00 / adapter.  Aan de receptie laden wij geheel kosteloos uw smartphone.

Late check-out
De standaard check-out tijd is 11:00. Onze verlengingstoeslag voor een kamer is € 46,00 tot 15:00 en € 92,00 indien na 15:00 en op basis van beschikbaarheid. U dient dit voor 11:00 door te geven en af te rekenen aan de receptie.

Restaurant
In ons sfeervolle restaurant kan u van 12:00 t.e.m. 14:30 en vanaf 18:00 t.e.m. 20:30 genieten van onze à la carte gerechten, lunch menu’s en samengestelde diners. Een reservatie is steeds inbegrepen in uw verblijf. Afhankelijk van het gekozen arrangement is dit inclusief (steeds zonder dranken). Indien u niet wenst te eten in ons restaurant, maakt u dit kenbaar aan de receptie of mailt u ons vooraf.

Ontbijt
U kan alle dagen ontbijten, mits verplichte reservatie vooraf. We serveren het ontbijt tussen 07:30 en 10:30 Afhankelijk van het gekozen arrangement is dit inclusief (warme dranken incl.) Indien niet vooraf gereserveerd, betaalt u ter plaatse € 20,00 i.p.v. € 15,00
Het ontbijtbuffet bestaat uit :

  • vers gebakken brood
  • verschillende soorten charcuterie en kaas
  • Nutella chocolade
  • Lotus speculoos pasta
  • huisgemaakte confituren
  • verse fruitsla
  • yoghurt
  • koffie, thee, Nesquick chocolade melk
  • Onze chef bakt graag een eitje voor u! Zoals u wenst en wanneer u wenst.

Lunchpakket
Een fietstocht of uitstap voorzien in het Meetjesland? We voorzien u graag van een lunchpakket bestaande uit 4 belegde broodjes, fruitsalade, yoghurt, zoetigheid, stuk fruit, softdrink en water. Dit samen komt op € 15,00 / pakket

Dranken pakket
Bij de receptie zijn gekoelde dranken pakketten verkrijgbaar tegen een aantrekkelijk tarief (€ 38,00 i.p.v. € 52,00) Het pakket bestaat uit een flesje witte- of rode wijn, 2 flesjes Carlsbergh, 1 fles Chaudfontaine Thermale, 2 flesjes Coca Cola Zero en 2 Candy bars.

Huisdieren
Wist je dat alle huisdieren welkom zijn bij ons?  Per huisdier vragen we een supplement van € 15,00 / huisdier.  Tot 8kg. aanvaarden we 2 huisdieren per kamer.  Is je liefste vriend groter, dan aanvaarden we er maar één per kamer.  In ons restaurant zijn enkel huisdieren toegelaten in de draagtas tot 8kg.  In de overige publieke ruimtes zijn alle huisdieren welkom.

Dogsitter
Weekendje weg en een aantal formaliteiten gepland ’s avonds?  Ook dan neem je gewoon je beste vriend mee.  Met onze dogsit service bepaalt u wanneer we gaan wandelen met uw huisdier.  Onze dogsitter spreekt af met u de dag van aankomst, maakt kennis met uw viervoeter en kijkt samen met u wanneer er een wandeling gemaakt moet worden.  Voor deze service vragen we u € 15,00 / uur.  Hij of zij gaat per 2 huisdieren van max. 8 kg wandelen of een viervoeter die groter is.