ZOMERMENU “TER HEIDE”

HAPJE | AMUSE | APPETIZER

***

KREEFT | HOMARD | LOBSTER

millefeuille – basilicum – tomaat – parmezaan – jus van zee-egel

millefeuille – basilic – tomate – parmesan – jus d’oursin

millefeuille – basil – tomato – parmesan – sea urchin sauce

***

ZEEDUIVEL | LOTTE | MONKFISH

venkel – broccolini – crème van polderaardappel – botersausje

fenouil – broccolini – crème de pommes de terre – beurre blanc

fennel – broccolini – mash potato – butter sauce

OF

IERS RIBSTUK | FAUX FILET IRLANDAIS | IRISH RIB-EYE

zuiderse ratatouille – crumble van ui – pommes pont-neuf – bordelaise

ratatouille – crumble d’oignon – pommes pont-neuf – bordelaise

ratatouille – onion crumble – pont-neuf potato – bordelaise sauce

***

FRANGIPANE

framboos sorbet – pistache variëteiten – citroen crème

sorbet framboise –  pistache variétés – crème citron

raspberry sorbet – pistachio variaties – lemon custard

 ***

KOFFIE OF THEE | CAFFEE OU THEE | COFFE OR THEE

 

€ 55,00 pp


Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.


1 Rekening per tafel.  Wij aanvaarden 25% RES tot 250,00 RES.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandag middag en – avond.
Het hotel is 7/7 open