LUNCH MENU

NOBASHI GARNAAL | CREVETTE NOBASHI | NOBASHI SHRIMP

carpaccio van tomaat –  truffel vinaigrette – frisée salade

carpaccio de tomate –  vinaigrette de truffe –  frisée salade

tomato carpaccio –  truffle vinaigrette –  frisée salad

of 

MOSSELEN | MOULES | MUSSELS

“mouclade” –  courgette –  safraan

“mouclade” –  courgette –  safran

“mouclade” – zucchini –  safron

of

RUNDSCARPACCIO | CARPACCIO DE BOEUF | BEEF CARPACCIO

rucola slaatje –  parmezaan –  pijnboompitten

salade de roquette –  parmesan –  pignons de pin

arangula salad –  parmesan cheese –  pine nuts

of

GEITENKAAS | FROMAGE DE CHEVRE | GOAT CHEESE

slaatje –  spekjes –  honing-mosterd vinaigrette

salade –  lardons –  vinaigrette au miel et moutarde

salad –  bacon –  honey-mustard vinaigrette

~~~

SLIBTONGETJES | SOLLETES | LEMON SOLE

tartaar sausje –  handgesneden frietjes –  slaatje

sauce tartare –  frites coupé a la main –  salade

tartar sauce –  handcut fries –  salad

of

STEAK “CHATEAU BRIAND”

handgesneden frietjes –  slaatje –  saus naar keuze

frites coupé a la main –  salade –  sauce a votre choix

handcut fries –  salad –  sauce of choice

of

ZALM | SAUMON | SALMON

pasta negra –  tomaten brunoise –  ricard sausje

pate noir –  brunoise de tomate –  sauce au ricard

black pasta –  tomato cubes –  sauce with ricard

of

KALFSBLANQUETTE | BLANGQUETTE DE VEAU | BLANQUETTE OF VEAL

zomergroentjes – krieltjes – peterselie

légumes d’été – grenailles – persil

summer vegetables – baby potatoes – parsley

Prijs : € 28,00 pp

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.


1 Rekening per tafel.  Wij aanvaarden 25% RES tot 250,00 RES.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandag middag en – avond.
Het hotel is 7/7 open