LUNCH MENU
Pompoen soepje met Breydelspek
of
Carpaccio van rund, rucola, parmezaan, Arbequina olijfolie
of
Zeeuwse oesters, 3 platte & 3 creuses
of
Pladijs goujonettes, tartaar sausje, fris slaatje
***
Slibtong, slaatje, frietjes, tartaar sausje ( + 5€ extra t.ov. de lunchprijs )
of
Steak, slaatje, frietjes, saus naar keuze
of
Zeebaars, gepofte aardappel, jonge prei, Choron saus
of
Hoevekip, Archiduc sausje, herfst garnituur, aardappel puree
Prijs : € 31,00 per persoon
De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel. Zij helpen u graag.
1 Rekening per tafel. Wij aanvaarden 25% RES tot 250,00 RES.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandag middag en – avond.
Het hotel is 7/7 open