LUNCH MENU

Pompoen soepje met Breydelspek

of

Carpaccio van rund, rucola, parmezaan, Arbequina olijfolie

of

Zeeuwse oesters, 3 platte & 3 creuses

of

Pladijs goujonettes, tartaar sausje, fris slaatje

***

Slibtong, slaatje, frietjes, tartaar sausje ( + 5€ extra t.ov. de lunchprijs )

of

Steak, slaatje, frietjes, saus naar keuze

of

Zeebaars, gepofte aardappel, jonge prei, Choron saus

of

Hoevekip, Archiduc sausje, herfst garnituur, aardappel puree

Prijs : € 31,00 per persoon

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.


1 Rekening per tafel.  Wij aanvaarden 25% RES tot 250,00 RES.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandag middag en – avond.
Het hotel is 7/7 open