Lunch

Iedere middag van dinsdag tot vrijdag

Mousse van York ham, gedroogde Gandaham, garnituur
of
Sint Jacobsvruchten, prei, beurre blanc
of
Gemarineerde zalm met zijn garnituur
of
Wildpaté, Lotus speculoos crumble, confituur, toast

****

Ierse rib-eye, béarnaise, handgesneden frietjes*
of
Zeetong, handgesneden frietjes, verse salade*
of
Fazant brabançon, herfstgroenten, aardappelgarnituur
of
Zeebaars, beurre blanc, fijne groenten, aardappelgarnituur

****
Koffie met zoet

Prijs € 34,00
Fles witte-, rode huiswijn € 28,00
* (suppl. € 7)

Valentijn

Glas Champagne Baron Dauvergne Brut met amuses :
Petit gris, mousse van gerookte paling, consommé van ossenstaart

***

Kreeft, Granny Smith, basilicum, zoetzure tomaat, crème d’Isigny

***

Sorbet van Kir Royal

***

Kalfslende, vadouvan, spitskool, chioggia biet, gepofte quinoa

***

Bloedsinaasappel, jasmijnrijst, paarse shiso, pandan

***

Prijs € 59,00 pp
fles wit-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

Bij reservatie vóór 01/02/2019 23h59 via Facebook :
een fles Champagne aan 50eur (i.p.v. 65eur)

Culinair Genieten

Duo van huisgemaakte ham- en kaaskroketjes, gefruite peterselie
of
Mousse van “Duke Of Berkshire” ham, crumble van spek, crème van rucola
****

Velouté van witloof, croutons, gewokt witloof, peterselie
****

“Catch of the day”, puntpaprika, risotto, broccoli
of
Kalfsblanquette, aardappel garnituur
****

Vanille ijs, chocolade saus, crumble
of
Tiramisu “chef’s way”

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp
Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht, gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel. Zij helpen u graag.