Lunch 23 t.e.m. 23/04

Iedere middag van dinsdag tot vrijdag

Asperge soepje, gerookte zalmsnippers, fijne kruiden
of
6 “Zeeuwse Platte” Oesters °° (suppl. € 5)
of
Gepocheerd ei, Parmaham, groene asperges, lauwe vinaigrette

****

Kalfsfilet, zoete aardappel, lentegroentjes, portosausje
of
Zeebaars, puree, bimi, uiencrunch
of
Ierse rib-eye, béarnaise, handgesneden frietjes (suppl. € 9)

****

Prijs € 26,00 pp
Fles witte-, rode of rosé  huiswijn € 28,50 / fles

De samenstelling van producten kan wijzigen.  Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.  1 Rekening per tafel.

Lunch 30/04 t.e.m. 03/05

Iedere middag van dinsdag tot vrijdag

Asperges op zijn Vlaams
of

6 “Zeeuwse Platte” Oesters °° (suppl. € 5)
of
Gamba, Tom Yam, Koriander

****

Roodbaars, farfalle, pesto
of
Onglet, sjalot, pommes paille
of
Ierse rib-eye, béarnaise, handgesneden frietjes (suppl. € 9)

****

Prijs € 26,00 pp
Fles witte-, rode of rosé  huiswijn € 28,50 / fles

De samenstelling van producten kan wijzigen.  Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.  1 Rekening per tafel.

Lunch 7 t.e.m. 10/05

Iedere middag van dinsdag tot vrijdag

Tataki van zalm, sesam, wasabi
of
6 “Zeeuwse Platte” Oesters °° (suppl. € 5)
of
Kwartel “Peking style”, krokante groentjes

****

Skrei, asperges, mousseline
of
Osso bucco, linguini
of
Ierse rib-eye, béarnaise, handgesneden frietjes (suppl. € 9)

****

Prijs € 26,00 pp
Fles witte-, rode of rosé  huiswijn € 28,50 / fles

De samenstelling van producten kan wijzigen.  Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.  1 Rekening per tafel.

Culinair Genieten April ’19

Carpaccio van coeur de boeuf tomaat, chili mascarpone, basilicum
of
Salade van geconfijte eendebout, honing dressing
****

Capuccino van marktgroenten, krokante garnituur
****

“Catch of the day”, zeekraal, duxelle champignons, Fregola Sarda, Gremolata
of
Filet van Duroc d’Olives, zoete aardappel, crème van bloemkool, Aspergetips
****

Assortiment kaas (suppl. € 9,00)
of
Vanille ijs, chocolade saus, crumble
of
Rijstpap, Belgische Saffraan, vanille, zonder gouden lepel 🙂

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp

Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
1 Rekening per tafel.

Aspergemenu

Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur van omstreeks eind april tot omstreeks 24 juni.

Asperges op z’n Vlaams
of
Gemarineerde asperges, Italiaanse ham, salsa van rode ui

****

Velouté van asperges met aspergepuntjes

****

Noordzeevis, asperges, waterkers, mousseline

****

Panna cotta van kokos, passievrucht, mango

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp
Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht, gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel. Zij helpen u graag.