Wintermenu

Gerookte hertenfilet, holstein, bosduif, rucola
of
Tarbot, postelein, prei, butternut, rode wijnsaus

***

Hazenrug ‘Arlequin’, crème van aardpeer, appel, veenbes, groentegratin
of
Rogge, échiré boter, duxelle van champignon en courgette

***

Peer, parfait, sorbet, crumble
of
Assortiment kaas, abrikoos, notenbrood (Suppl. € 9)

***

Koffie

3-gangenmenu: € 49,00
met aangepaste wijnen: € 71,00

4-gangenmenu: € 60,00
met aangepaste wijnen: € 89,00

Kerst- en Nieuwjaarsdag

Sint-Jakobsvrucht, groentenbrunoise, crème van wortel
of
Holstein, ganzenlever, uienkonfijt

***

Fazant ‘Fine Champagne’, spruit, appel, rösti, knolselder
of
Zeeduivel, nantua, escalope van kreeft

***

Parfait van praliné

***

Koffie

Prijs: € 69,00
Aangepaste wijnen: € 22,00

Oudejaarsavond

Aperitief Champagne Baron Dauvergne Grand Cru met hapjes

***

Holstein, zoetzure gele biet, zuurdesem

***

Velouté van kreeft, knolgroenten

***

Zeeduivel, romanesco, crème van aubergine

***

Reefilet, airelles, appel, spruit, gratin

***

Parfait van praliné

***

Koffie

Prijs: € 120,00 per persoon inclusief aangepaste wijnen

Traiteur feestdagen

Sint-Jakobsvrucht, sauvignon, knolgroenten
of
Holstein, ganzenlever, uienkonfijt

***

Fazant ‘Fine Champagne’, spruit, appel, airelles

***

Parfait van praliné

Prijs: € 65,00