****
Wildpaté, gelei van kweepeer
of
Tartaar van Noord Atlantische zalm
en/of
Velouté van marktgroenten
****

Stoofpotje van hert, raapjes, coulis van veenbessen, amandelkroketjes
of
“Catch of the day”, aardappelstoemp van witloof
****

Dame Blanche
of
Crème brûlée
of
Kaasbordje (suppl. € 9)
****

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp

Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
U kan ook terecht op
http://www.ter-heide.be/restaurant/allergenen/


1 Rekening per tafel.  Wij aanvaarden 75% RES tot 250,00 RES.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandag middag en – avond.
24, 25/12 en 1/1 zijn onze sluitingsdagen dit jaar.