Culinair Genieten ’19

Carpaccio van coeur de boeuf tomaat, chili mascarpone, basilicum
of
Salade van geconfijte eendebout, honing dressing
****

Capuccino van marktgroenten, krokante garnituur
****

“Catch of the day”, zeekraal, duxelle champignons, Fregola Sarda, Gremolata
of
Filet van Duroc d’Olives, zoete aardappel, crème van bloemkool, Aspergetips
****

Assortiment kaas (suppl. € 9,00)
of
Vanille ijs, chocolade saus, crumble
of
Rijstpap, Belgische Saffraan, vanille, zonder gouden lepel 🙂

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp

Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
U kan ook terecht op 
http://www.ter-heide.be/restaurant/allergenen/

1 Rekening per tafel.

Aspergemenu

Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur van omstreeks eind april tot omstreeks 24 juni.

Asperges op z’n Vlaams
of
Gemarineerde asperges, Italiaanse ham, salsa van rode ui

****

Velouté van asperges met aspergepuntjes

****

Noordzeevis, asperges, waterkers, mousseline

****

Panna cotta van kokos, passievrucht, mango

3 gangen menu : € 49,00 pp
4 gangen menu : € 60,00 pp
Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
U kan ook terecht op 
http://www.ter-heide.be/restaurant/allergenen/

1 Rekening per tafel.

KBC

Exclusief en enkel en alleen op uitnodiging van KBC

Noorse zalm, gerookt, geconfijt, gemarineerd en mi-cuit met avocado en radijs

****

Parelhoen, dragon, pommes pailles

****

Parfait van Bergamot citrus

3 gangen menu : € 49,00 pp
Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
U kan ook terecht op 
http://www.ter-heide.be/restaurant/allergenen/

1 Rekening per tafel.

Lounge & Diner

Lekker loungen en heerlijk dineren doe je op 28/06.

We verwelkomen je graag vanaf 18u30 om te genieten van de culinaire creaties van chef kok Nick Hebberecht en zijn team.
Dineren doe je in een stijlvolle omkadering, ideaal om even te relaxen met zijn tweetjes of met vrienden.
En dit vlak voor het einde van de werkweek: geen beter idee dan lounge & diner op donderdag bij Ter Heide.

Amuse
***

Tartaar van zalm, avocado, radijs, granité gin-tonic
***

Mechelse koekoek, venkel, tuinboontjes, aubergine, aardappelkrokant
***

Aardbei, vlierbloesem, citroen, rozenwater
***

Koffie of thee met babbelsnoepjes

 € 35,00 pp
Fles witte-, rode-, rosé huiswijn € 28,50 p/fles

Reserveren via info@ter-heide.be

De samenstelling van producten kan wijzigen.
Indien u informatie wenst over bepaalde allergenen in een gerecht,
gelieve u te wenden tot het zaalpersoneel.  Zij helpen u graag.
U kan ook terecht op 
http://www.ter-heide.be/restaurant/allergenen/

1 Rekening per tafel.