Menu

Sint Jakobsvrucht, groentenbrunoise, crème van wortel
of
Holstein, ganzenlever, uienkonfijt

***

Mechelse koekoek, spruit, appel, groentengratin, knolselder
of
Zeeduivel, nantua, escalope van kreeft

***

Parfait praliné
of
Assortiment kaas, abrikoos, notenbrood (Suppl. € 9)

***

Koffie

3-gangenmenu: € 49,00
met aangepaste wijnen: € 71,00

4-gangenmenu: € 60,00
met aangepaste wijnen: € 89,00

Johan Stollz

JOHAN STOLLZ

Zondag 11 februari

12.00 uur

Champagne “Baron Dauvergne Grand Cru” met hapjes

***

Kreeft, sauvignon, risotto, shiitake

***

Sint-Jakobsvrucht, witlof, butternut, basilicum, blanke botersaus

***

Duif, aardappel, wintergroenten, dragonsaus

***

Parfait praliné

***

Koffie met zoetigheid

Prijs: € 98,00 per persoon, water en wijnen inbegrepen.

Champagne “Baron Dauvergne Grand Cru” na de maaltijd, slechts € 45,00/ fles.

Gelieve te reserveren vóór 6/02/2018 op info@ter-heide.be of 09/377.19.23

Valentijnsmenu

Cava ‘Noche Y Día’ rosé met hapjes

***

Carpaccio van Sint Jakobsvrucht, granny smith, gerookte paling

***

Passievruchtsorbet, munt

***

Mechelse koekoek, seizoen groenten, aardappelnestje

***

Brownie, coulis, feuilleté van witte chocolade

***

Koffie met zoetigheden

Prijs per persoon: € 49,00
met aangepaste wijnen: € 68,00

Suggestiemenu

Velouté van seizoensgroenten

***

Rundscarpaccio, rucola, selder, Parmezaan
of
Slaatje van rucola, gemarineerde zalm

***

Hoevekip, seizoensgroenten, kasteelaardappel
of
Noordzeevis, spinazie, puree, blanke botersaus

***

Dame blanche

3-gangenmenu: € 39,00
Aangepaste wijnen: € 12,00

4-gangenmenu: €49,00
Aangepaste wijnen: € 22,00