Voorgerechten

Garnaalkroketten, gefruite peterselie € 19,00
Rundscarpaccio, rucola, Parmezaan, selder € 19,00
6 Zeeuwse holle oesters € 19,00
Sint Jakobsvrucht, groentenbrunoise, crème van wortel € 21,00
Holstein, ganzenlever, uienkonfijt € 21,00

Hoofdgerechten

Tarbot, prei, romanesco, mousseline € 42,00
Griet, zuiderse groenten, witte wijnsaus € 29,00
Gebakken zeetong “Meunière” met salade en frietjes of warme groenten en puree € 35,00
Ierse rib eye, frietjes, salade, béarnaise € 32,00
Kalfszwezerik, wortel, knolseldercrème, girolles, spruit € 33,00
Fazant ‘Fine Champagne’, groentengratin, appel, knolselder € 31,00
Zeeduivel, nantua, escalope van kreeft € 32,00

Nagerechten

Dame blanche € 9,00
Café glacé € 9,00
Moelleux van chocolade € 10,00
Sabayon € 10,00
Assortiment kaas € 14,00