Voorgerechten

Rundscarpaccio, rucola, selder, Parmezaan

Sint-Jacobsvruchten, verse prei, blanke botersaus

€ 19.00

€ 21.00

Gemarineerde zalm met dressing en fijne groentjes

Mousse van “Duke of Berkshire” ham, crumble van spek, crème van rucola

€ 19.00

€ 14.00

Artisanale garnaalkroketten € 17.50
Rundstartaar, gepekelde groentjes, pickel dressing € 18,00
Velouté van witloof, croutons, peterselie € 8.00

Indien u het voorgerecht als hoofdgerecht wenst, 
kan dit mits opleg van € 9,00 per gerecht.

Hoofdgerechten

Rundstartaar, gepekelde groenten, Tierenteyn pickles-dressing € 27.00
Ierse rib eye, handgesneden frietjes, salade € 31.00
Dunne lende van kalf, structuren van ui € 26.50
Kabeljauwfilet “Ostendaise”

Zeetong, handgesneden frietjes, salade, tartaar

“Catch of the day”, puntpaprika, risotto, broccoli

€ 24.50

€ 34.00

€ 22,00

Nagerechten

Dame blanche € 10.00
Sabayon € 12,00
Tiramisu € 9,50
Café glacé € 10.00
Assortiment kaas € 14.00